Om meg

Katrine Lindgjerdet

Jeg heter Katrine Lindgjerdet, og bor i vakre Trondheim sammen med samboer Vegard og våre to gutter på 5 og 8 år. Jeg jobber som interiørdesigner og hjelper kunder landet over med både små og store interiørprosjekter. Jeg er utdannet Interiørdesigner fra Norsk Interiørskole og jeg har jobbet fulltid med interiør og design siden 2018.

Jeg har en bachelor i Økonomi og Administrasjon og fagbrev i butikkfag. Jeg har vært i arbeidslivet siden jeg var 14 år og jeg har jobbet innen ulike butikk- og serviceyrker, samt med pensjon i Nordea Liv i 5 år. Likevel så er det interiør og design som har vært min store lidenskap store deler av livet. Jeg blant annet jobbet som boligstylist og vært butikkleder for en større interiør-nettbutikk. Nå jobber jeg fulltid som selvstendig næringsdrivende og Interiørdesigner i mitt selskap Hvitelinjer Linddgjerdet.

Jeg deler daglig interiør og inspirasjon med mine følgere på Instagram @hvitelinjer , @white.interior1 og @madeby_hvitelinjer – der jeg har til sammen over 760.000 følgere. Det gjør meg til en av Norges største Interiør-instagrammere.

Hodet mitt bobler over av kreative sysler – så på fritiden så slapper jeg av med mine andre lidenskaper som perling, hekling og strikking. Det har utviklet seg til at jeg har designet ulike hekleoppskrifter og perlemotiv som du finner her på nettsiden. Jeg har også valgt å bli forhandler av HAMA-perler fordi jeg vil at mine kunder skal få en god opplevelse med å perle med kvalitetsrike og ferdigsorterte perler. I januar 2021 utgis min første bok «Perleglede» i samarbeid med Cappelen Damm.

Nominasjoner og media

  • Boligmesse Magasinet, Januar 2020
  • Finalist "Årets Gullfjær" - Gullfjæren Interior Awards 2019
  • "Varmestue" - Adressa (papirutgave og nett), okt. 2018
  • Dagbladet, Boligbibelen (juni 2018)
  • Vinner "Årets Gullfjær" - Gullfjæren Interior Awards 2018
  • Finalist "Kategori borddekking" - Gullfjæren Interior Awards 2018
  • Finalist "Norges mest inspirerende Instagrammer" - Abito, nov. 2017

Instagram

I februar 2015 ble Instagramkontoen @hvitelinjer oppreettet. Nesten hver dag siden så har følgerne hovedsaklig fått se bilder av mitt hjem, og blitt med meg på reisen gjennom flytting, jobbskifte, familieforøkelse og ellers mye i min hverdag. Jeg har fått en trofast følgerskala som jeg daglig kommuniserer med via kommentarfeltet og direkte meldinger. I dag har jeg ca. 95.000 følgere på @hvitelinjer der hovedvekten er norske følgere.

I juni 2015 opprettet jeg kontoen @white.interior1. Dette er en ren inspirasjonskonto der jeg deler og reposter bilder fra inspirerende hjem med en nordisk og moderne stil. Jeg gir eieren av bildet kreditering for delingen, noe som gir eieren en enorm mulighet til å bli oppdaget av nye følgere. I dag har kontoen ca. 665.000 følgere. Hovedvekten av følgere på @white.interior1 er internasjonale, og der USA, Italia og Tyskland troner øverst på listen.

For å vise mer av perling og mine kreative sysler så opprettet jeg i desember 2018 kontoen @madeby_hvitelinjer. Her deler jeg nyheter og perlemotiv som lanseres i nettbutikken, og det er full fokus på det kreative.

Ta direkte kontakt med meg

Har du en bedrift, et produkt eller brand du ønsker å promotere via mine Instagramkontoer så er du velkommen til å ta kontakt med meg. Jeg er opptatt av å fronte brands som jeg selv kan stå inne for og som yter god kvalitet. Jeg legger mye tid og energi i bildene mine, og styler produktene i et passende miljø slik at produktet vises best mulig naturlig frem. Ta gjerne kontakt med meg for ytterligere informasjon.