Hei – og riktig god påskeaften! Jeg håper dere nyter rolige og fine dager tross omstendighetene vi lever i for tiden. Her skulle vi egentlig ha vært i Åre akkurat nå. Foreldrene mine hadde leid en stor hytte og vi var 14 stykker som var invitert. Det var en julegave fra mine foreldre så det var litt kjipt at turen ble avlyst – men det sier seg selv at det ikke var gjennomførbart i disse tider. Vi prøver likevel å gjøre det beste ut av det og koser oss hjemme.. I dag har blant annet påskeharen vært på besøk med et stort påskeegg – til barnas store glede 🙂

Fredag før påske så dekket jeg et påskebord som skulle være inspirasjon til årets bord på påskeaften – altså i dag! Jeg koser meg skikkelig når jeg dekker bord og jeg bruker som regel å dekke et «test»-bord noen dager før for å se om det er noe jeg mangler. Da har jeg også ekstra god tid til å ta gode bilder til Instagram og blogg – for det tipper jeg at jeg ikke har senere i dag 🙂

I tillegg til å ha tatt mange bilder av dette bordet så har jeg filmet hele «prosessen» og forklart steg-for-steg hvorfor jeg har valgt komponentene til bordet. Se filmen der jeg gir deg mine tips til årets påskebord nedenfor. Enjoy!


Hovedkomponenten på bordet er påskeliljene. Jeg har gått for et lyst bord med mye hvitt og enkelte naturelementer. Det er også et hint av både gult i forbindelse med påske, og også messing for å få ett litt mer eksklusivt uttrykk.

Serviset er Hammershøi fra Kähler, bordbrikkene er fra IKEA, bestikket er fra HM Home, kunstig Eucalyptus og pampas er fra Lykkeblomster og vinglassene er fra Bloomingville.

Gipseggene og de små telysestakene av gips har jeg laget selv. De er så dekorative og fine i en borddekking – ikke sant? Du finner video til hvordan de er laget her: DIY GIPSEGG PÅ TO FORSKJELLIGE MÅTER

Jag håper du ble inspireret av påskebordet og at du fikk noen gode tips i YouTube-vidoen.

Til slutt vil jeg ønske deg en RIKTIG FIN PÅSKE! 🙂

 

Følg meg gjerne på Instagram eller følg med når bloggen oppdateres på Facebook 🙂