For snart ett år siden kom Sander entusiastisk hjem og sa at de hadde sådd frø som skulle bli grønnsaker og planter i barnehagen. Han lurte på om vi kunne gjøre det samme hjemme hos oss. Det var starten på en helt ny verden og hobby for min del…

Jeg syntes også det hørtes spennende ut med å dyrke grønnsaker hjemme, og ekstra gøy var det at størstemann var så giret! Dette måtte jeg sjekke ut mer av så jeg begynte å lese meg opp på nettet. Da kom jeg samtidig over mange gode tips om hvordan man skulle ta bedre vare på de grønne plantene man har i hjemmet.

For grønne planter – det hadde jeg mange av!

…Men jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke hadde gjort annet enn å gi de vann når de trengte det. De har holdt seg helt fine, men plantene hadde på en måte «stoppet opp» i utviklingen… Etter å ha samfart flere plantesider så bestemte jeg meg for å potte om samtlige av mine planter. De skulle få ny jord og en større potte med god drenering. Jeg ble overrasket over å se at røttene til flere av disse plantene var langt på vei ut fra plastpottene! Ikke rart at disse stakkars plantene hadde stoppet helt opp med å vokse…

På få måneder så hadde jeg fattet en ny lidenskap og blitt en «crazy plant lady». Jeg suger til meg all kunnskap, tips og triks. Jeg kjenner jeg blir glad i hjertet når jeg får til en plante som vokser og trives! Jeg har gått fra å ha planter som pynt i interiøret til å innrede etter hvilken plass plantene trives best. Det fyller seg stadig opp med flere planter i huset (til samboerens store fortvilelse), og plantelidenskapen er kommet for å bli. Bare se så friskt og fint det blir med grønne planter i hjemmet!

Bloggen min kommer nok til å bli påvirket av denne plantefeberen fremover så jeg håper dere er klare! Jeg føler at jeg fortsatt er i «nybegynnerstadiet» når det gjelder denne plantelidenskapen. Men jeg deler gjerne min lærdom, tips og råd med dere 🙂

Se mine tidligere DIY-prosjekter under kategori DIY.


Få med deg når jeg oppdaterer!

Visste du at jeg har en Facebook-side? Her poster jeg hver gang jeg oppdaterer bloggen! Følg meg gjerne her: Facebook Hvitelinjer
Ellers finner du meg på mine tre Instagramkontoer: 
@hvitelinjer / @white.interior1 / @hvitelinjer_strikker