/ Reklame i samarbeid med SACKit

God lørdag! Jeg legger bak meg en svært travel uke. Jeg har vært alene med barna og nå om dagen skjer det utrolig mye på Concret Interiør. Hver dag er vi ett skritt nærmere en offisiell åpning, og det eneste store som mangler nå er å få i stand kasseapparatet og få opp skilt på utsiden av vinduene. Når alt dette er klart så vil vi sette en offisiell åpningsdato og komme med faste åpningstider. Blir så spennende! Jeg er på Concret hver dag mellom 10 og 15, så om du er i nærheten av Fjordgata 7 så må du bare titte innom meg 🙂

Ettersom det er svært hektiske dager for tiden så kan det hende at jeg går tom for strøm på mobilen. Det er jo bare superkrise! Jeg er mye på farten og jeg må være tilgjengelig på telefon hele tiden. Noen dager bruker jeg mobilen så mye til å snakke i den og være på sosiale medier at batteriet ikke holder en hel dag en gang. Nå har jeg endelig funnet en redning som er med meg overalt for tiden!

Denne smarte lille dingsen er en trådløs oppladbar lader, eller PowerBank som det også kan kalles, og heter CHARGEit. En genial oppfinnelse som leveres av danske SACKit! Om jeg trenger strøm til telefonen så kan jeg legge telefonen min oppå denne og den vil lade seg. Ingen tullete ledninger å surre med. Jeg har hatt med meg CHARGEit på jobb noen ganger nå og den er utrolig kjekk å ha ved siden av PCen når jeg jobber. Telefonen lader seg, og når noen ringer så tar jeg den enkelt opp uten at det er noen ledninger som er i veien. Helt genialt!
Når du skal lade opp CHARGEit så plugger du den i en PC med en USB-kabel som følger med i pakken. Den lader seg fort opp og du kan fint lade telefonen samtidig som CHARGEit lader seg opp. Designet på CHARGEit er tidløst og lekkert, og den finnes i mange stilige farger. Bare ta en titt her; CHARGEit


 

 
 


SACKit har gitt meg muligheten til å gi mine følgere en rabattkode på 15 % ved kjøp av CHARGEit. Du bestiller fra www.sackit.dk og du kan bruke rabattkode «CHARGEIT15» ved betaling. Dette må være en flott ting å gi bort i gave til en som har alt eller selvfølgelig å bruke selv når du er på farten. CHARGEit kommer iallefall til å være et fast inventar i vesken min!


Få med deg når jeg oppdaterer!

Følg meg på Facebook: hvitelinjer
Følg meg på Instagram: @hvitelinjer / @white.interior1 / @hvitelinjer_crochet