Reklame for HeyMat //

Gangen vår – den røde perlen i huset! Vi hører ofte et lite «wow» fra gjestene våre eller andre som ringer på døra vår. Det samme sa vi også første gang vi var på visning her i huset. Jeg vet ikke om jeg hadde vært like vågal å male gangen knall rød om jeg hadde fått bestemme i første omgang, men se da! Jeg elsker den lune, varme fargen og det er jo litt gøy å ha noe som ikke alle andre har 🙂
HeyMat - Prikken over i'en i gangen - HVITELINJER
Med to små barnehagebarn i hus som kommer hjem med regntøy, utedresser og sko fulle av sand og gjørme så er gode ytter- og gulvmatter viktig. Matten må være effektiv «samler» av sand og skitt, ligge godt på gulvet, lett og rengjøre, og det er et stort pluss om den har et fint design.

Alle disse kriteriene tilfredsstiller mattene fra HeyMat! Mattene rengjøres enkelt ved å støvsuge og de er også vaskbare i vaskemaskinen, noe som gjør at mattene kan vare i lang tid. HeyMat har et stort utvalg av matter til mange ulike behov, og i forskjellige størrelser og design. I tillegg er HeyMat kvalitetsbevisst, god norsk design som vi skal være stolte av!

I gangen har vi matten Føn Sne som er fra den siste kolleksjonen til HeyMay. Matten er 85 x 150 cm, og den er et flott blikkfang i gangen. Jeg liker spesielt godt designet på denne matten fordi det er tidløst og fint og passer derfor godt inn i de fleste hjem.

Hei Theo! Lille linselusen ønsker velkommen 🙂 På trappen har vi dørmatten Sand – som også er fra den siste kolleksjonen til HeyMat. Matten har en grov overflate som gjør «jobben sin» godt med å fange opp sand og skitt. Dørmatten er faktisk laget av 100 % resirkulert plast!

Ved verandadøren har vi matten Hagl Black. Denne sklir rett inn i resten av interiøret vi har på stuen! Om sommeren blir det ofte til at vi flyr ut og inn av verandadøren, og da er det utrolig praktisk å ha en matte her. Nå på vinterstid har jeg testet ut matten på kjøkkenet. Den er utrolig behagelig å stå på når det er små-kaldt på gulvet og jeg står å lager mat 🙂

.. Og der var linselus-Theo på plass igjen 🙂 Her ligger han ofte å koser seg når vi fyrer i peisen. Så det er nok ikke bare meg som er stor fan av HeyMat’ene 🙂


Få med deg når jeg oppdaterer!

Følg meg på Facebook: hvitelinjer
Følg meg på Instagram: @hvitelinjer / @white.interior1 / @hvitelinjer_crochet