God dag – Lenge siden sist! Det er over en måned siden jeg blogget sist og jeg kan ikke si annet enn at dagene er fullt opp! Jeg jobber fulltid om dagen og er «pendlerfrue» i ukedagene og enkelte helger. Jeg er alene med mine to små som er midt i sin beste trassalder og en hund som må ut 3-4 ganger om dagen. Det er hektisk! Og i tillegg har jeg jo Instagram som nesten er en fulltidsjobb i seg selv. Puh, ja du skjønner kanskje at bloggen blir siste pri i en travel hverdag. Den lille tiden jeg får til «fritid» på kvelden går ofte til strikking, for da kan jeg slappe maks av og koble helt ut av sosiale medier…

I det siste innlegget så skrev jeg at jeg hadde begynt å ny jobb hos Concret Interiør, og jeg trives kjempe mye! Jeg står for det meste for den daglige driften, med både markedsføring, kundehenvendelser og innkjøp. Vi har så mange spennende planer fremover! Det første som står på planen nå er å åpne Showroom og vi har allerede pusset opp lokalene som ligger i Fjordgata – midt i Trondheim sentrum. Fokuset til Concret Interiør er industriell design, så lokalene er pusset opp med betonggulv, hvite vegger, og tøffe, sorte detaljer. Vi begynner flyttingen av showroomet ganske snart så min jobb i det siste har vært å finne ut hvilke møbler vi skal ha utstilt. Vi var blant annet tre dager i Danmark for å besøke de største leverandørene våre, og jeg kan ikke si at jeg ble mindre motivert og giret etter å ha vært der. Gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet!Det er kaldt i Trøndelag om dagen og vi er så glad for å endelig ha et hus med peis! Vi fyrer så ofte vi kan, både for varmen og for at det blir så utrolig koselig. Theo har virkelig funnet sin favorittplass rett ved peisen, og han vil heller ligge her enn å bli med meg ut om dagene. Skjønner han godt egentlig 🙂 Matten han ligger på er fra HeyMat og heter Hagl Black. /SponsetSiden sist så har jeg blant annet dukket opp i Adressa. I midten av september fikk jeg et hyggelig besøk av en journalist, og forrige fredag så var artikkelen ute i avisen. Huset vårt og artikkelen fikk 6 store sider, og hovedtemaet var hvordan det var å flytte inn og innrede et helt nytt hus. «Spikerskrekken min» fikk blant annet stor oppmerksomhet, hehe! Jeg må si det var en gøy opplevelse og er ganske fornøyd med hvordan artikkelen ble, både bilder og tekst. Du kan lese artikkelen på nett (du må være Adressa-abonnement): Katrine på Heimdal har over 750.000 følgere på Instagram


Få med deg når jeg oppdaterer!

Følg meg på Facebook: hvitelinjer
Følg meg på Instagram: @hvitelinjer / @white.interior1 / @hvitelinjer_crochet