Forrige uke delte jeg høydepunktene fra fjoråret, og i dag tenkte jeg å dele noen tanker om 2018. Det er sjeldent jeg deler noe personlig her på bloggen, men i dag ønsker jeg å fortelle mer om hvordan jeg ser for meg min hverdag og jobbsituasjon i året som kommer.
2018 og veien videre... - HVITELINJER BLOGG - -
I det siste året har jeg vært hjemme i mammapermisjon med Sebastian. Det skal jeg fortsette å være frem til mai og muligens til over sommeren. Hva jeg gjør etter det er mer usikkert. Før jeg gikk ut i mammapermisjon så valgte jeg å takke ja til en frivillig sluttpakke som kundekonsulent i finansbransjen. Jeg jobbet i Nordea i nesten fem år. Det er en av de største avgjørelsene jeg noen gang har tatt, men den dag i dag er jeg veldig glad for at jeg tok det valgt.
Så, hva vil jeg videre?
Jeg føler at jeg står ovenfor et veiskille. Skal jeg satse videre i finansbransjen eller skal jeg satse innenfor det jeg virkelig brenner for, nemlig interiør og design. Uansett det jeg velger så ønsker jeg en mer faglig tyngde før veien går videre. Enten i form av å søke en jobb og få mer erfaring, eller å ta mer utdanning. Om jeg skal gå skole så står valgene av å ta master innenfor finans eller å utdanne meg som interiørarkitekt eller interiørkonsulent.
2018 og veien videre... - HVITELINJER BLOGG - -
Eller skal jeg satse for meg selv?
I april i fjor opprettet jeg et eget enkeltmannsforetak (Hvitelinjer Lindgjerdet), som jeg driver på profesjonell måte innenfor blogg og Instagram. Jeg betaler skatt og tar betalt for alle oppdrag jeg utfører. Oppdragene omhandler markedsføring, reklame, styling, og jeg tar miljøbilder av produkter for samarbeidspartnere. Dette er noe jeg synes er kjempe spennende og jeg er så takknemlig for å ha en slik mulighet. Jeg har fantastiske samarbeidspartnerne som har troen og som tørr å satse på meg. Det er en stor, stor tillitserklæring! Jeg er en kreativ person som har behov for å få utløp for mine ideer, og å få tilbakemelding på at jeg inspirerer betyr så utrolig mye for meg. Drømmen er selvfølgelig å kunne leve av interiør og styling på heltid, men tørr jeg å satse på det, helt alene?
2018 og veien videre... - HVITELINJER BLOGG - -
Alt jeg vet er at 2018 vil bli et veiskille for meg. Jeg er en person som setter trygghet høyt, og det å vite at jeg ikke har noen fast jobb etter endt permisjon er litt skremmende. På en annen side så er jeg gladere og mer motivert enn noen gang! Det er nå jeg har sjansen til å velge å jobbe med min store interesse og det jeg virkelig brenner for. Jeg gleder meg til å se hvilke muligheter som dukker opp i 2018 og se hvor veien vil bringe 🙂


Få med deg når jeg oppdaterer!

Visste du at jeg har en Facebook-side? Her poster jeg hver gang jeg oppdaterer bloggen. Følg meg gjerne her: hvitelinjer
Eller du kan følge meg på Instagram: @hvitelinjer / / @white.interior / @hekleskatter