Annonse //

Som interiørfrelst flest så finner jeg mye inspirasjon ved å se og lese i interiørmagasiner. Jeg abonnerer ofte på flere interiørmagasiner om gangen som dukket opp i posten hver måned. Stabelen med magasiner er høy, for å si det sånn! Jeg elsker å krype opp i sofaen, med pledd og kakao, og virkelig kose meg med et ferskt interiørmagasin.
MIN - Genialt for deg som liker å lese magasiner - HVITELINJER BLOGG
Det kunne ikke passet bedre når jeg fikk en forespørsel om jeg ville teste ut appen MIN. For en genial ide! Dette er en app som du kan laste ned til din telefon eller nettbrett, og den er fullspekket av norske magasiner. Her kan velge å lese artikler fra valgte interesser som helse, mat, mote, interiør og flere. Eller du kan velge å klikke deg inn direkte til dine favorittmagasiner. Noen av magasinene du finner i appen er Bonytt, Her og Nå, Rom 123, Kamille og flere. Dette er virkelig noe som appellerer til meg som er så glad i magasiner.
MIN - Genialt for deg som liker å lese magasiner - HVITELINJER BLOGG
Noe av det som slo meg når jeg lastet ned MIN var «hvorfor visste jeg ikke om denne for et års tid siden?» Da satt jeg på venterommet til føden på Haukeland og skulle inn på sjekk. Jeg hadde allerede vært i kiosken og kjøpt det eneste interiørmagasin som fristet, i det ellers dårlige utvalget magasiner de hadde. Jeg måtte sitte på venterommet på føden i 5,5 timer! Hadde jeg visst om appen MIN på den tiden så hadde jeg nok lastet den ned på et blunk. Da ville nok tiden garantert gått mye fortere.
MIN - Genialt for deg som liker å lese magasiner - HVITELINJER BLOGG
Tenk så kjekk denne appen er om du skal ut på reise. Jeg er vel ikke alene om å ta med meg en haug med magasiner når jeg skal ut på en lang reise? Med MIN så slipper du jo dette. Alt du trenger er din egen telefon eller nettbrett. Du sparer miljøet og plassen i kofferten 🙂
MIN - Genialt for deg som liker å lese magasiner - HVITELINJER BLOGG
Du kan prøve MIN gratis i 14 dager før du velger om du vil abonnere. Velger du å fortsette så koster abonnementet 99 kr i måneden (79 kr om du abonnerer på noen av magasinene fra før) og du har tilgang til alle magasinene som finnes i appen. Du registrerer deg enkelt ved å gå inn på www.min.no og følger registreringanvisningen videre fra nettsiden.
Og et siste tips – Nå i disse juletider er MIN full av artikler om julemat, juleantrekket, julepynt, borddekking og gavene. Jeg anbefaler deg å laste den ned om du er ute etter inspirasjon 🙂


Få med deg når jeg oppdaterer!

Følg meg på Facebook for å få med deg når jeg oppdaterer bloggen: hvitelinjer
Eller på Instagram: @hvitelinjer