Annonse //

Nettbutikken Chilli bogner av møbler til en billig penge. De har et attraktivt utvalg som passer inn i de fleste stiler og hjem. Chilli har et stor utvalg av blant annet spisegrupper, sofaer og senger. De selger også små-interiør som lysestaker, bilder og lamper. I dette blogginnlegget vil jeg vise mine favoritter fra deres nettbutikk.

Ta en titt på utvalget Chilli har av møbler her: Møbler


Mine favorittmøbler hos Chilli - hvitelinjer

Sofa NEVADA XXL. En herlig sofa med mye sitteplass og to sjeselonger. Sofaen passer like fint i det minimalistiske hjem som i et mer fyldig hjem. Nevada finnes i forskjellige størrelser og du kan velge mellom fem forskjellige farger. Stoffet er i avtagbart slik at trekkene er lett å vaske om det må til. I Nevada-serien finnes også lenestoler, boxypuffer og fotskamler med oppbevaring. Du finner sofaen her: Nevada XXL

Mine favorittmøbler hos Chilli - hvitelinjer
Sjenk JAKOB. Det er kjekt med en sjenk der man kan gjemme unna ting og bruke overflaten til å pynte opp. Sjenken Jacob er 150 cm bred og har to skap og to skuffer som gir mye plass. Skapene og skuffene er av hvit lakk og beinene er hvitoljet eik. Du finner sjenken her: Sjenk Jacob.
Mine favorittmøbler hos Chilli - hvitelinjer
Mine favorittmøbler hos Chilli - hvitelinjer
Sofa, puff og stol MONACO. Tenk så kult å ha denne sofaen eller stolen i entreen eller oppe på loftstua! Du finner sofaen her: Sofa Monaco. Stolen og puffen her: Lenestol Monaco med fotskammel
Mine favorittmøbler hos Chilli - hvitelinjer

Spisestue TOMMY. 
Disse stolene i sort skinn ser utrolig behagelige ut! Og med et rundt spisebord så vil spisestuen bli komplett. Det er koseligere og mer sosialt med et rundt enn et avlang spisebord, er du ikke enig? Du finner spisestuen her: Spisegruppe Tommy


Mine favoritter fra Chilli

Til slutt har jeg samlet en collage med mine små-interiør favoritter hos Chilli. Og et lite tips – Chilli feirer Black Weekend hele helgen og mange av disse favorittene er på tilbud. Trykk deg inn før det er for sent! Link til produktene finner du under bildet.
Mine favorittmøbler hos Chilli - hvitelinjer
1. Sort lyslykt // 2. Sort marmor sofabord // 3. Sky taklampe // 4. Vegglampe Stanford // 5. Mønstret pute // 6. Olivengrønn pute // 7. Sort pute // 8. Vase Season // 9. Lenestol Molly // 10. Sort veggklokke // 11. Poster Tiger // 12. Poster Goldfinger // 13. Krakk Sanna
Innlegget er i samarbeid med Chilli. Collage og tipsene er laget og plukket av meg.


Få med deg når jeg oppdaterer!

Følg meg på Facebook for å få med deg når jeg oppdaterer bloggen: hvitelinjer
Eller på Instagram: @hvitelinjer