Nå kribler i fingrene etter å finne frem eskene med julepynt! I fjor pakket jeg opp all julepynten den 25. november, så klarer jeg vente lengre i år? 🙂
Mens vi venter på å ta ta frem julepynten så tenkte jeg å ta et tilbakeblikk til fjorårets pynting. Selv om det er jul og de fleste tenker «rødt og nisser», så slår jeg et slag for å holde den minimalistiske stilen også i juletiden. I fjor gikk det i sort, hvitt og gull. Jeg pyntet hovedsakelig med lyslenker og stjerner i alle slags former. Jeg vil nok gå for samme farger og pynt i år, men kanskje kombinere med noe grønt, som for eksempel granbar og andre grønne planter som passer julen.
Slik pyntet vi til jul i fjor (julepynt)- HVITELINJER
Slik pyntet vi til jul i fjor (julepynt)- HVITELINJER
I fjor ble lysestakene fra By Lassen pyntet med tags fra Felius Design. De sorte juletrærne er også fra Felius. De to største stjernene er fra Home and Cottage og den minste er fra Clas Ohlson.
Slik pyntet vi til jul i fjor (julepynt)- HVITELINJER
I fjor hadde vi for første gang et uekte juletre. Det angrer vi ikke på! Vi brukte lang tid på å finne ett som vi var fornøyd med. Dette treet er fra Arnøy (kjøpt på Byggmakker) og er fyldig og høyt. Et stort pluss er at alle lysene allerede er festet i grenene.
Slik pyntet vi til jul i fjor (julepynt)- HVITELINJER
Slik pyntet vi til jul i fjor (julepynt)- HVITELINJER
Slik pyntet vi til jul i fjor (julepynt)- HVITELINJER
Når jeg ser på bildene fra i fjor så savner jeg litt den blå stueveggen vår. Det var en varm, lun og fin blåfarge. Fargen heter Dark Dijon og er fra Nordsjø Maling (sponset). Ser du den lille linselusen som har sneket seg med på bildet? 🙂 Theo har bodd i Trondheim i det siste året og planen er å ta han med hjem til Bergen etter jul.
Slik pyntet vi til jul i fjor (julepynt)- HVITELINJER
Slik pyntet vi til jul i fjor (julepynt)- HVITELINJER
I fjor bakte jeg og ei venninne tidenes pepperkakehus! Vi brukte to timer på å kun planlegge hvordan det skulle bli, og flere dager på å bli ferdig. Du kan lese mer om hvordan vi gjorde det her.
Slik pyntet vi til jul i fjor (julepynt)- HVITELINJER
Vi drar på juleferie til Trondheim i midten av desember. Om vi skal komme i julestemning her hjemme før vi drar så må vi jo pynte litt tidligere, ikke sant? 🙂 Det spørs nok om jeg tar turen opp på loftet i helgen for å hente ned noen esker med julepynt. Det vil nok dukker opp noen stjerner her og der i huset jo nærmere vi kommer desember…


Få med deg når jeg oppdaterer!

Følg meg på Facebook for å få med deg når jeg oppdaterer bloggen: hvitelinjer
Eller på Instagram: @hvitelinjer