// Sponset tur

God morgen! Akkurat nå sitter jeg på Flesland og venter på flyet til Oslo. Turen går til Romania og besøk til Tisca Rugs. Jeg gleder meg til å lære mer om teppene til Tisca og se hvordan de lages. Jeg skal bytte fly tre ganger og er ikke fremme før klokken 18 i dag. Puh! Godt jeg har med meg noen hekleprosjekter jeg kan ferdigstille på veien.

I helgen har vi hatt besøk av foreldrene mine fra Trondheim. Jeg hadde bursdag på lørdag så det var ekstra kos å få besøk og feire sammen med familien. Nå er jeg klar for det siste året i 20-årene. Det høres bedre ut når jeg sier det på den måten, ikke sant? 🙂

Kake må man ha når man har bursdag! Denne gangen ble det oreokake, med god hjelp fra Sander som elsker å bake. Den kunne kanskje sett litt bedre ut, men pytt, det er jo smaken som teller 🙂
Det ble litt kort blogginnlegg i dag siden jeg blogger fra mobilen, men følg meg gjerne på Instastory de neste dagene. Jeg skal prøve å snap’e så mye jeg kan.
Ha en fin mandag og ukestart!