God mandag!
Det er kjekt å høre at dere likte blogginnlegget jeg skrev i går. Jeg brukte hele kvelden i går på å svare på henvendelser på Facebook og Instagram, og det er nok det mest leste blogginnlegget her på bloggen. Jeg synes selv det er gøy å se før- og etter-bilder av andre sine oppussingsprosjekter, så det er jo stas å vise frem hva vi har fått til i dette huset også.
Har du ikke lest det, så finner du det her: Oppussing til den store gullmedalje!
Det som er litt ekstra gøy er at et nært vennepar av oss flytter i disse dager inn i naboleiligheten. Leiligheten deres har det samme utgangspunktet som vår hadde da vi flyttet inn her med vinylgulv, mørke tre-lister og skittene hvite-vegger. De er i full gang med å pusse opp så det blir spennende å se hva de kommer til å gjøre. Jeg vet at de er mer vågale når det gjelder farger enn det jeg er, så jeg gleder meg til å se resultatet!
Ett rom som jeg glemte å vise frem i gårsdagens innlegg er spisestuen vår. Så i dag får dere et lite glimt av den.
Lunsj med Lyngby - hvitelinjer


Lunsj med Lyngby

Det skal sies at bildene er tatt for noen dager siden. Jeg hadde laget meg en god lunsj og tatt i bruk det nye serviset fra Lyngby. Serviset var ett av fangstene jeg fikk kjøpt med meg når vi var i København.
Vi var innom butikken til Lyngby som ligger i Strøget, og her var det mye lekkert å plukke med seg. Jeg kjøpte fire tallerkener, fire kaffekopper og en vase størrelse 30 cm i matt sort. Og alt til samme pris for hva kun én vase koster her i Norge. Det er nesten verd å ta turen til Køben bare for å shoppe dansk design 🙂
Lunsj med Lyngby - hvitelinjer
Lunsj med Lyngby - hvitelinjer
Lunsj med Lyngby - hvitelinjer
Kaffekannen er fra House Doctor og lysestaken er fra Malling Living, og kan kjøpes hos Wasps Living.


Stem på meg!

I dag avsluttes avstemningen til «Norges mest inspirerende instagrammer» hos Abito. Om du ikke allerede har stemt, så håper jeg at du kan gjøre det i dag! Jeg er er 1 av 11 utrolig flinke finalister, og det er hard konkurranse, så hver stemme teller mye. Jeg hadde blitt så utrolig glad om du tar deg tid til å stemme på meg 🙂
Du stemmer ved å sende SMS MI 11 (stor m og i, mellomrom 11) til telefonnr. 03811. Tusen, tusen takk! <3
Ellers så har Vixen åpnet for nominering av Vixen Influencer Blog Awards, og jeg hadde også blitt utrolig glad om du vil nominere bloggen min under kategorien Interiør. Alt du behøver å gjøre er å nominere meg på denne siden.


Ønsker dere en fin mandag og ukestart!

Følg meg på Facebook for å få med deg når jeg oppdaterer bloggen: hvitelinjer
Eller på Instagram: @hvitelinjer