God lørdag! Om du følger meg på Instagram og har sett Mystorien min, så har du vel fått med deg hva jeg har bedrevet med i det siste døgnet. Malt! Jeg klarte ikke vente lengre og straks ungene var i seng i går kveld, så tok jeg frem malingspannene og malte i vei. Jeg ble faktisk ikke ferdig å male før klokken 1 i natt og etter å ha ryddet og vasket malingsutstyret, så var jeg ikke i seng før klokken 2. Jeg var rimelig trøtt i dag tidlig når ungene våknet klokken halv 7, kan du si! Heldigvis var samboeren så grei og tok de med seg opp slik at jeg fikk sove litt lengre 🙂
I dag har jeg malt videre og nå er jeg nettopp ferdig med to strøk i yttergangen på badet. Vi har også vært en tur på IKEA i dag og handlet inn lamper, hyller, blomster og stæsj. Det blir så bra! Gleder meg sånn til å vise dere det ferdige resultatet!

På grunn av oppussingen, så er hovedetasjen vår helt kaos. Så i dag blir det noen bilder av spisestuen som jeg tok for noen dager siden. Lenge siden den har blitt vist her på bloggen 🙂

Grønn utsikt

Vi har store, grønne trær utenfor spisestue-vindene og når solen skinner så lager solstrålene så fint «spill» på gulvet. Det er vanskelig å fange på bilder, men det er virkelig fint i virkeligheten 🙂
 
Nå skal jeg slappe av resten av kvelden og kose meg med herlig baderomsinspo på Pinterest og Instagram 🙂 Er du nyskjerrig på å se hvordan badet blir så kan du se en smakebit på Instagram-storyen min. Jeg ønsker dere en fin lørdagskveld 🙂