Sponset

God lørdag! Det er vel mange av dere som har tatt sommerferie nå. Det florerer av herlige sommerbilder fra varmere strøk både på Instagram og Snapchat, og jeg må si jeg er en smule misunnelig 🙂 Det hadde vært så deilig å ligge på stranden med en paraplydrink i hånda akkurat nå. Men vi skal ikke klage. Det har jo heldigvis ikke vært så værst vær her hjemme i den siste uken – i motsetting til i fjor da det regnet så og si hver eneste dag i hele juli. Nå krysser vi alt vi har for at fin’ været holder seg til vi skal til Kristiansand 🙂
I dag tenkte jeg å ta dere med en tur på loftet vårt. Dette rommet bruker vi når vi skal koble helt ut og slappe av med en god film, og her bor overnattingsgjestene våre når vi har besøk. I tillegg har vi mye oppbevaringsmuligheter.

Det er ca ett år siden vi pusset opp dette rommet og her er et bilde fra da vi var ferdig med å male. Det er så synd at jeg glemte å ta bilde av rommet før vi gjorde noe med det. Det så bare ikke ut! Gulvet var «møkkete gult» og veggene, stolpen og vinduskarmen var ubehandlet tre.

Jeg har alltid syntes at hvitt gulv er så stilig! Mange verger seg for å male gulvet hvitt fordi de mener at støv og skitt synes ekstra godt, men jeg synes ikke det synes noe mer her oppe enn ellers i huset der vi har lys laminat. Å male gulvet er utrolig enkelt og ikke minst rimelig. Særlig om du ønsker å fornye rommet og unngå å kjøpe nytt gulv. Malingen vi har brukt er Nordsjö Perform+ Diamond Floor. En halvblank maling som tåler ekstra mye. Det er som sagt ca ett år siden vi malte det, og det er like fint i dag 🙂

Den sorte fargen bak sofaen heter Mystial le Havre. Vi har malt med en super-matt maling som heter Ambiace Xtramatt og som er fra Nordsjø. Dette er den samme malingen som vi har brukt på soverommet vårt.


Jeg kaller dette rommet «Mancave» innimellom, og det er fordi det er samboeren som har fått bestemme så og si alt her oppe. Det kommer vel frem når du ser bildeveggen her 🙂 Ikke akkurat bilder jeg ville valgt selv, men pytt. De passer jo godt inn i vårt konstrastfylte hjem 🙂


Sofaen (som er en sovesofa) og bordene er fra Ikea. Lanternene på gulvet er fra House Doctor og kan kjøpes hos min favorittbutikk Wasps Living. Direkte link her: Lanterne Drop.
Da ønsker jeg dere en fortsatt fin sommer! Jeg oppdaterer dere nå og da her på bloggen, og om ikke så kan du følge meg på Instragram – @hvitelinjer.

Ha en fin lørsdagskveld!