God påskeaften alle sammen 🐣Her begynner endelig alt å bli klart til dåpen i morgen. Lokalet er pyntet, maten er handlet inn, dåpskjolen er ferdigsydd og bunadskjorta er strøket. Jeg har tatt masse bilder av lokalet allerede og gleder meg til å vise dere senere 😊Jeg ville bare tipse dere om en Giveaway jeg har i samarbeid med nettbutikken Ellevillemini. Du kan nemlig vinne selveste påskeharen – en Cinnie Bunny i størrelse XXL! 🐰Den er gigantisk og super kul å ha på barnerommet. Garantert en favoritt hos barna!

For konkurransevilkår og deltagelse må du sjekke ut Instagramkontoen min @Hvitelinjer . Se etter dette bildet:

​Her kan du lese mer om Cinnie Bunny. Vinneren av Giveawayen trekkes på mandag. Da er det bare å ønske dere en fortsatt fin påske 🐣 Her blir det en tidlig kveld før en lang og spennende dag i morgen 💙

#giveaway #cinniebunny #konkurranse #ellevillemini