God morgen ! Nå har jeg og barna kommet oss til fine Trondheim. Flyturen som jeg gruet meg sånn til gikk mye bedre enn jeg hadde forventet. Trikset var en iPad full av Pow Patrol og sjokolade-kjeks til 2-åringen. Som du ser av overskriften så er det «inspirasjon dåp som surrer i hodet mitt om dagen. Sebastian skal nemlig døpes allerede neste søndag. Planen var egentlig å ha dåpen til sommeren, men siden vi likevel skulle til Trondheim i påsken så bestemte vi oss for å ha den nå. Jeg, samboeren og hele familien vår er fra Trondheim så det er naturlig at vi har dåpen her ☺

Jeg har søkt på » christening» på Pinterest, og her er noe av inspirasjonen jeg har funnet. Inspirasjon dåp går i lyseblått og hvitt, men i dåpen til Sebastian skal hovedfargene være mørke blått og hvitt. Det skal være et viss marine-preget-tema over det hele.


Som regel bruker jeg å starte planleggingen tidlig når det gjelder slike tilstelninger. Jeg ser etter inspirasjon på Pinterest og bestiller pynt og diverse ting på Ebay eller Etsy. Jeg synes utvalget av pynt og diverse til dåp og andre tilstelninger her i Norge ikke er det beste. Det finnes ikke mange fysiske butikker med mye utvalg, og når det gjelder dåpstema så er alt så og si likt i lyseblått eller lyserosa.
Siden det var en litt «impulsavgjørelse» å feire dåpen i påska så ble det dessverre ikke mye tid til planlegging. Jeg tok derfor ikke sjansen på å bestille noe fra Ebay eller andre nettsider. Da er det ikke annet å gjøre enn å slippe kreativiteten løs og prøve å finne eller lage dåpspynt på andre måter. Skal ikke se bort i fra at det blir noen DIY-prosjekter…

Tips meg gjerne om du vet om sider som har mye inspirasjon dåp. Ha en fin lørdag ?


Få med deg når jeg oppdaterer!

Følg meg på Facebook for å få med deg når jeg oppdaterer bloggen: hvitelinjer
Eller på Instagram: @hvitelinjer