Dansk design er noe av det jeg forbinder med den minimalistiske stilen og hjemmet vårt er fylt med lekre, enkle produkter fra Danmark. Danskene har virkelig fått det til i de siste årene og det beste synes jeg er at det trenger ikke koste skjorta for design, sammenlignet med mange av de norske designmerkene. Jeg er så heldig å være ambassadør for den danske nettbutikken Wasps Living. De fører merker som Bloomingville, Lyngbø, Nur Design, Muubs, Nicolas Vahe, Cooee og mange flere. Nedenfor har jeg laget tre kollasjer som viser hva som står øverst på ønskelisten min akkurat nå. Du kan se at det går mye i svart og gull ☺

Kjøkkenet. Her er produkter fra blant annet Nicholas Vahe, House Doctor, Muubs, Zakkia, Broste Copenhagen og Kinfolk. Jeg elsker virkelig det svarte bestikket fra Broste Copenhagen og kaffekannen fra House Doctor 😍

Stuen. Her er merker som Bloomingville, ATYM, Cooee Design, STOFF, Lyngbø og House Doctor. Her er mine absolutte favoritter det store speilet fra ATYM og den svarte vasen i glass fra Lyngbø 😍

Barnerommet. Her er merker som Bloomingville Mini, Lilipinso, Brigbys, Little Lovely Company og Hagelens. Her er mine favoritter det svarte gulvteppet fra Little Lovely Company og wallstickers fra Lilipinso 😍

Mye fint, ikke sant? 😍 Wasps Living leverer til hele Skandinavia og du kan lese mer om levering til Norge under «Levering».

Ha en fin tirsdagskveld 💛#waspsliving #kollasj #ønsker #interiør #inspirasjon