God onsdag! Jeg har helt glemt å dele den «nye hobbyen» min med dere ☺ Jeg vet ikke om det var gravidhormonene som påvirket meg, men midt i graviditeten så fikk jeg så sykt lyst til å begynne å strikke! Kan vel kanskje si at det var en av mine «cravings», eller er det «redebygging» det kalles? ?Jeg vil fortsatt si at jeg er i nybegynner-stadiet, men jeg er heldig som har en flink mor og mormor som hjelper meg når jeg står fast. I svangerskapet fant jeg en slags ro når jeg logget av sosiale medier og satt meg ned med strikkingen. Og nå når Sebastian sover på dagtid, er ikke strikkepinnene langt unna. Det er så gøy!

Jeg har også prøvd meg på Chunky Wool med pinner nr. 30. Veldig uvant etter å ha strikket med pinne 4 en god stund, men det gikk utrolig kjapt å strikke. Dette er et vognteppe ?

Mitt neste prosjekt er Line Langmo-genseren. Den har vært på «ønskelista» lenge og endelig kan jeg strikke den selv! Jeg fikk boken av samboeren i Valentine’s-gave i går. Du vet du har strikkedilla når du sier til samboeren at du ikke ønsker deg blomster til Valentine’s, men en strikkebok ? Vil strikke alt i boken her! Herlige vårfarger ?

I julen opprettet jeg og mamma en egen strikkekonto på Instagram. Her finner du alle våre strikkeprosjekter – både ferdige og underveis. Vi kaller det en slags «strikkedagbok» ☺ Søk opp @strikkeskatter på Instagram – link her: ​@strikkeskatter

Ønsker dere en fin onsdag ?

#strikking #strikk #chunkywool #inspirasjon