Ja, da er «the big news» røpet på Instagram og jeg kan endelig forklare mitt fravær her på bloggen og ellers i sosiale medier. Jeg er så kjempe glad for å fortelle at jeg er gravid! 😃👶🏼

Termin er 4. Februar og jeg er nå i uke 17. Sander på 2 år og 3 måneder skjønner ikke helt at han skal bli storebror ennå. Når jeg peker på magen min og sier at det er en baby der, så peker han på sin egen mage å sier det samme om sin 😄 Mulig han skjønner litt mer når magen min begynner å bli større og det nærmer seg termin.​

Så til dette fraværet mitt… Jeg var en del kvalm i sommer og brukte mye av ferien til å slappe av og være med familien. Faktisk tror jeg aldri jeg har sovet så mye i løpet av en ferie før 🙈 Og da sier det seg selv at Instagram og blogg blir litt nedprioritert. Nå har heldigvis kvalmen gitt seg og jeg føler jeg har fått litt mer energi enn det jeg hadde for noen måneder siden ☺️ Jeg gikk igjennom forrige svangerskap ganske så smertefritt, så jeg krysser alt jeg har for at dette også blir nogenlunde likt ☺️

Vi er litt spente på dette nurket i magen, så vi har allerede vært på tidlig ultralyd for å hilse på den lille. Det var en liten, frisk huleboer som sprellet og koste seg ☺️ Dette var midt i sommerferien når jeg var i uke 12. Vi valgte å dra til lege Stig Pedersen hos Sentrum Gynekologi i Trondheim. Kjempe fine, nye lokaler midt i sentrum og utrolig flink og tålmodig lege ☺️ Vil virkelig anbefale han til alle dere som befinner dere i Trondheims-området ☺️

Nå teller vi ned dager til vi skal til ordinær ultralyd 5. September. Kan ikke vente! ❤️