Soverommet… Rommet vi tilbringer 1/3 del av døgnet. Der vi bruker mye tid på å se i taket og fundere over livet når vi ikke får sove. Det er viktig at vi trives her, at stemningen er dempet og at omgivelsene gjør at vi sovner med et smil om munnen. Det har vært mitt mål for dette rommet. Det skal være behagelig, friskt å komme inn. Dempet farge på veggen og mørke møbler. Her er to bilder før vi gjorde noe som helst:


Som du ser – Ett mørkt rom med gulvbelegg, beige vegger og lister av mørk tre.
Rommet er ikke særlig stort. Faktisk det minste soverommet vi noen gang har hatt på de 4 plassene vi har bodd sammen. Ville da en mørk vegg gjøre at soverommet virket mindre? På en annen side så har vi mye lys i rommet. Vi har et stort vindu og en verandadør som slipper mye lys inn. Så hvorfor ikke prøve å male da tenkte jeg, det er jo bare å male over om det ikke blir bra ?




Med så mye mørkt og kontraster i et rom, er det viktig å ha litt innslag av andre farger. Grønne planter gir et friskt innslag og passer like godt på stua som på soverommet.


På andre siden av rommet har vi en hel vegg med skap og skuffer. Nå mangler det bare ett par bilder på veggen og en lampe i taket så er rommet perfekt ?
Vi har malt alle lister og 3 vegger med klassisk hvit fra Nordsjø. Siste vegg er malt med ekstra matt Mystical Le Havre og du finner fargekoder her.Gulvet er det samme som resten av huset. Polar Ask fra Berry Alloc. Du finner det på Byggmakker her.Så, hva synes du? ? Spør meg gjerne i kommentarfeltet om du lurer på noe ☺️