Hurra! I dag har vi feiret lille gutten vår som fyller 2 år. Vi våknet opp til strålende fint vær, så vi valgte like greit å flytte bursdagsfeiringen ut på lekeplassen. Her serverte vi boller, saft og kake til gode venner og naboer. Kjempe stas! Vi har også hatt besøk av farmor fra Trondheim i helgen, så vi har hatt en fin og koselig helg sammen med familien.
Junior er en ivrig kokk og hjelper gjerne til på kjøkkenet, så den perfekte gaven måtte bli et mini-kjøkken. Pappa’n satte det opp i går kveld så det var kjempe gøy å se reaksjonen hans når han våknet i dag tidlig. Vi har fått servert mange fancy matretter i løpet av dagen, og det var ikke alltid han skjønte hvorfor vi ikke ville spise ? Det morsomste var kanskje da jeg sa at vi måtte gå å vaske hendene våre og han løper bort til lekekjøkkenet og skjønner ikke hvorfor det ikke kommer vann ut av springen 🙂


Det var en sliten og lykkelig gutt som gikk til sengs og sovnet på et blunk. Det må vel bety at dagen var perfekt 🙂 Nå skal mor og far nyte de siste timene av helgen før en ny uke starter. Jeg skal trekke visdomstann i morgen og gruer meg ekstremt! Wish me luck!❤️

 Ønsker dere en fin kveld videre ?

Få med deg når jeg oppdaterer!

Følg meg på Facebook for å få med deg når jeg oppdaterer bloggen: hvitelinjer
Eller på Instagram: @hvitelinjer