Sponset //

Jeg må bare vise dere den utrolig stilige plakaten som dumpet ned i postkassen min i dag. Bildet heter «Come buzzing me» og er laget av talentfulle Stine fra Ålesund. Hun er eier og driver av Glimre Design. Er det ikke kult? ??
Come buzzing me (poster fra Glimre design)
I tillegg til bie-damen så lå det ved en ekstra plakat med en hyggelig hilsen på baksiden. Det lille ekstra betyr mye ❤️ Dette må være den søteste uglen jeg har sett på lenge ? Den får stå på stuen en liten stund, men blir nok perfekt på juniors rom etterhvert. Rammene har jeg kjøpt på IKEA. Jeg valgte eike-ramme til bie-damen for å «mykne opp» litt.
Come buzzing me (poster fra Glimre design)
Come buzzing me (poster fra Glimre design)
Vil du se mer av de flotte plakatene til Glimre design så kan du enten søke opp @glimredesign på Instagram eller besøke nettbutikken hennes her. Ha en fortsatt fin kveld ?


Få med deg når jeg oppdaterer!

Følg meg på Facebook for å få med deg når jeg oppdaterer bloggen: hvitelinjer
Eller på Instagram: @hvitelinjer