Nå nærmer det seg 17. Mai og det er på tide å starte planleggingen av dagen. Alt fra å hente frem bunaden, stryke skjorta og pusse bunadssølv, til hva vi skal servere til middag og bordsetting må forberedes. Vi får huset fullt av familie allerede fra helgen av, så her ser vi frem til noen dager med full fart ☺️
Jeg elsker å pynte og dekke på bord, og bruker ofte mye tid på å søke etter inspirasjon. Mitt beste tips når det gjelder borddekking er å forberede seg tidlig og ha en klar plan og tema på hvordan det skal se ut. Ofte når det er snakk om store bordsettinger som i julen, bursdager og 17. Mai bruker jeg å pynte bordet allerede dagen før slik at du kan bruke tiden på selve dagen til alt annet som skal gjøres. 17. Mai er ekstra spesiell uansett om du har bedt inn til champagne-frokost eller middag, fordi du som regel har nok med å få på deg bunaden om morgenen og, eller kommer samtidig hjem med gjestene etter å ha sett på togene.
I fjor gikk jeg for veldig «nasjonaldag»-tema. Det meste var pyntet med rødt, hvitt og blått. Tilogmed kaken matchet (som forresten er en ostekake med Oreo-bunn, namnam)! I år kommer vi til å ha flere gjester til bords, så jeg ser for meg en litt mer stilren og minimalistisk pynt. Jeg har ikke bestemt meg om det blir noe spesielt tema, men kanskje jeg deler noe mer detaljert her på bloggen når det nærmer seg ☺️Her er noen bilder fra i fjor ☺️???
Få med deg når jeg oppdaterer!
Følg meg på Facebook for å få med deg når jeg oppdaterer bloggen: hvitelinjer
Eller på Instagram: @hvitelinjer