Jeg kan ikke si hvor glad jeg er i dette gulvet! Vi er så fornøyd at vi har valgt å ha dette gulvet i alle rom i huset, uten om badene og loftet. Jeg likte absolutt ikke fargen på gulvet i gamle leiligheten. Det var parkett med «gulskjær», og hele stuen lyste opp gult i dagslyd. Så når vi skulle velge gulv til ny-huset så ville vi ha det lyseste gulvet vi fant, og valget falt på Ask Polar 🙂
Ask Polar - hvitelinjer
Ask Polar - hvitelinjer
Det beste med gulvet er at hele rommet lyser opp i dagslys med en «kald» farge på gulvet. Lyset som skinner inn fra vinduene og ned på gulvet, og det reflekterer lys til veggene. I tillegg er det lyddempende og matt, slik at småen fint kan løpe frem og tilbake uten å skli.
Ask Polar - hvitelinjer
Ask Polar - hvitelinjer
Dette er laminat-gulv og det heter Ask Polar. Gulvprodusenten er Berry Alloc og det er kjøpt hos Byggmakker (Tiller). Du finner direkte link om du vil lese mer her: Ask Polar.

Er det ikke fint? 🙂