Nye bilder er kommet opp på stueveggen og jeg er så fornøyd!  De er laget av talentfulle Linn Wold og jeg elsker de fine detaljene og fargene i bildene.Nå gjenstår det bare å finne noe å henge ved siden av bildene. Jeg har egentlig bestemt meg for å ikke ha en ren bildevegg så vi får se om jeg finner noe spennende å henge opp.
Her flyr dagene i vei og mye av tiden etter jobb går til maling, montering og andre ting som må fikses. Vi har startet på alt for mange prosjekter på en gang… Jeg sa til samboeren når vi flyttet inn at vi måtte gjøre ting med en gang, hvis ikke kom det aldri til å bli gjort. Det er mye jobb og vi lever i ett oppussingskaos, men det er kjempe gøy å se resultater. I går begynte vi med kjøkkenet og det er det eneste rommet jeg ikke helt klarer å se for meg hvordan blir. Jeg kan si så mye som at det blir «something old, something new» 🙂Ha en flott kveld ?


Få med deg når jeg oppdaterer!

Følg meg på Facebook for å få med deg når jeg oppdaterer bloggen: hvitelinjer
Eller på Instagram: @hvitelinjer