Nå skulle vi egentlig sittet i vår nye stue lykkelige over å ha flyttet inn i nytt hus, men det gjør vi altså ikke ? På torsdag fikk vi beskjed om at rørleggeren og maleren ikke kom til å bli ferdig før helgen. Det er kun finpuss igjen, men vannet i huset kan ikke kobles til før rørleggeren er helt ferdig. Derfor må vi utsette hele flytteprosessen til neste helg.Da ble det altså nok en uke å vente… Og jeg som er så rastløs etter å ha komme igang med alle planene mine! ? Alt av innkjøp ligger å venter i ny-huset og det kribler i fingrene av å få ting på plass. Nei, vi får heller tenke positivt – det er heldigvis ingen hast med å komme ut av leiligheten vi bor nå og vi får heller nyte tiden før alle oppusningsprosjektene settes i gang☺️ Vasene på bildet er fra nettbutikken Concret Interiør. De har masse fint, så jeg anbefaler deg en titt ??