Når jeg skulle finne bilder av barnerommet måtte jeg lete langt tilbake i arkivet. Bildene her er nesten ett år gamle, og kan si at junior har vokst mye siden den gang!Jeg tar sjeldent bilder av barnerommet. Årsaken er enkel – her er det Sander på snart 2 år som er sjefen 😎 Og som 2. åringer flest elsker han å tømme ut kassene med leker så fort han er oppe om morgenen. Før junior ble født var jeg «besatt» av det engelske -merket Mamas and papas. Teppet, uroen og bamsene er fra dette merket. Fargene i rommet skulle være beige, hvitt og lyseblått. Veldig «sukkersøtt» som alt skal være når man er baby ☺️Nå derimot. Har vi absolutt ikke noe baby i hus lengre. Junior blir 2 år om 1,5 måned og nå som vi skal flytte vil jeg endre rommet hans til litt mer tøff, «småguttstil». Han er vill etter biler og traktorer, så spørs om jeg bør ta det med i betrakting når det gjelder innredning til det nye rommet ☺️ Jeg tenker farger som hvitt, svart, «skitten-blå» og mulig litt eik. Jeg har hentet noe inspirasjonsbilder fra Pinterest som viser hvordan jeg ser for meg barnerommet:

Stilig, ikke sant? ☺️Ha en flott kveld 💛