Puh! En liten pause i mellom pakking og flyttelassene, og jeg benytter sjansen til å skrive noen ord her ☺️ Denne helgen har vi pakket det meste ned. Det er så tomt i leiligheten her nå at det blir ekko i rommet når vi snakker ? Kun de store møblene som sofa, spisestue, senger og sånt står igjen. Alt annet er pakket og kjørt til det nye huset. Neste helg går det siste flyttelasset og alt er klart for innflytting. Jeg må si jeg har litt blandet følelser når jeg ser meg om her nå når alt begynner å tømmes. Men tanken på det som blir bedre i ny-huset med både beliggenhet, større plass og hvordan vi får det, gjør at det skal gå fint å reise fra leiligheten ☺️ Tipser dere samtidig om et blogginnlegg jeg skrev for noen dager siden for nettbutikken Concret Interiør . Jeg liker jo å skrive så det var kjempe gøy å bli få en slik forespørsel! Jeg legger ved en collage som jeg laget i forbindelse med blogginnlegget. Her er noen av favorittene mine fra nettbutikken akkurat nå, og et hint om hvilke farger som kommer til å dominere stuen vår når vi flytter ? Link til blogginnlegget: Vårfølelse og oppusning

Ønsker dere en fortsatt fin søndag ?