Siden vi skal flytte neste helg og det meste av tingene våre nå er pakket i pappesker, så vil jeg i løpet av kommende uke dele noen «tilbakeblikk» fra leiligheten på Instagram. Da tenkte jeg å prøve noe lignende her på bloggen ☺️Først ut er bilder av kjøkkenet vårt. Stort og lyst, og vi kommer nok til å savne den åpne løsningen mot stuen og selvfølgelig takhøyden. Det er genialt med komfyren i hjørnet som gjør at det er plass til å sette kjeler og lignende bak kokeplatene. Det jeg ikke kommer til å savne er nok eike-benkeplaten og gulvet. Hadde jeg hatt muligheten, så hadde det vært noe av det første jeg hadde byttet ut i leiligheten her. Har fått litt nok av eik 😄 Men nå kan jeg heldigvis glede meg over at vi får «drømme»-gulvet i ny-huset. Om det går an å bli forelsket i et gulv – ja, så er jeg det! ❤️Ønsker dere en fortsatt fin søndagskveld 💛

#interior #interiør #kjøkken #kitchen