Det jeg liker mest med spisestuen vår er takhøyden. Jeg kommer til å savne den utrolig mye når vi flytter! Når du først har blitt vant til slik takhøyde, vil jeg tro at vanlig 2,40 meter takhøyde vil virke «klaustrofobisk». Eller…? 😄Lampene i taket er fra Nordlux og var noe av det første vi kjøpte når vi flyttet inn her. Vi så etter noen tidløse, enkle lamper, men som samtidig ble lagt merke til. Jeg falt for disse fra første øyeblikk og synes de passer perfekt i leiligheten her 👌 De selges på Byggmakker Tiller .På Instagram får jeg ofte spørsmål og komplementer om bildeveggen☺️ Helt ærlig, så begynner jeg selv å bli litt lei 🙈 Hadde det ikke vært for at vi snart skal flytte, så hadde det nok skjedd noen endringer på veggen der allerede. Jeg kommer til å henge opp de fleste bildene i ny-huset også, men de kommer nok til å være fordelt på flere steder.Så, det var litt om spisestuen min her vi bor nå ☺️ Jeg gleder meg enda mer til å vise dere spisestuen i ny-huset! 👏✌️