Så her ligger jeg da… Med paracet, pastiller og et lass med snytepapir 🤕 Samboeren har vært syk i noen dager nå, så vi ventet vel egentlig på at jeg og lille S skulle bli smittet. Foreløpig ser det ut som at S berger – og frykten er at han blir syk når vi reiser til Hemsedal på søndag 😯 Vi krysser fingrene!Jeg legger ved noen bilder av soverommet som jeg tok for noen uker siden. Bildene er noen av de mest likte på Instagrammen min med nesten 5000 likes på det ene. Soverommet vårt er ikke spesielt stort og som du ser så dominerer sengen stort sett hele rommet. Sånn er det når samboeren får velge seng og ser seg ut den største sengen i møbelforretningen… 😜 Jeg har ikke tatt bilde fra andre vinkler, men vi har mye skapplass på de andre veggene. Nyfødtfotoene av junior betyr mye for meg og rammene er et lite DIY-prosjekt som passet veldig godt 👌Nå skal jeg krype tilbake under dynen og satse på å bli frisk før påske! 😷🐣 God torsdagskveld 💛#interiør #soverom