Det sikreste tegnet på at våren er kommet må være når tulipanene dukker opp i butikken ? Disse tulipanene fikk jeg i helgen og de er like fine, selv om de springer alle veier ?
I Bergen har vi virkelig fått smake på våren med 13 grader og knall sol i dag ☀️ Og det er så deilig at det er lyst ute til nærmere 7 på kvelden! Håper bare ikke fin-været blir brukt opp før påsken kommer… ??
I dag fikk vi også melding om at gulvet til ny-huset er kommet. Ah, det er virkelig det fineste gulvet som finnes ? Jeg er så lei av det «gule» eike-parkettgulvet vi har nå. Så mine tanker for det nye huset er at det ikke skal være noe gul-skjær hverken på vegger, gulv eller noe plass som helst! ? Kanskje jeg legger ut et innlegg om gulvet senere i kveld ☺️
Ha en fin onsdagskveld! ?
#interiør #hay #skeidar #stue #livingroom