Da er maling til huset klart og det er ingen vei tilbake 🙈

Helt siden vi bestemte oss for å flytte så har vi hatt planene klare for hvordan vi vil ha det. Hele huset skal males innvendig og da er det en fin mulighet å male litt farge på vegger her og der. I forskjell til hvordan vi har det nå der alle vegger er hvite, så er jeg sikker på at hjemmet får et mye mer hjemme-koselig og personlig preg med litt farge på enkelte vegger.

Så da er det vel på tide å avsløre vegg nr. 1 og den absolutt viktigste veggen i huset…. Den ene stueveggen skal få fargen Mystical Paris fra Nordsjø. Det er den mørkeste blåfargen fra Nordsjø og jeg er sikker på at den blir fin i den lyse stuen vår. Fargen er veldig lik som på bildene nedenfor.

Så hva synes dere? ☺️

Bildene er hentet fra Pinterest.

#nordsjø #maling #interiør #stue #inspirasjon #oppusning #sponset