Interiør

Hvordan kan jeg bistå deg?

Jeg hjelper kunder over hele landet med små og store interiørprosjekter. Alt fra møblering og arealutnyttelse i små og store rom, til planskisse, fargepalett, materialvalg og belysning til nybygg, oppussingsobjekter og offentlige lokaler. Alt kan tegnes i et avansert 3D-program for den ultimate følelsen av materialmiks, farger og møblering.

Mine interiørtjenester

Uansett hvor i landet du bor så skaper vi en felles dialog og ser på hvordan jeg kan hjelpe deg. Bor du i Trondheim og omegn så kan vi gjerne avtale et møte og jeg kan komme på befaring. Ønsker du veiledning over nett, så kan vi enten ta det over e-post eller via Skype/Teams/Zoom.

Behovsanalyse

Som Interiørdesigner så er jeg opptatt av å bli kjent med deg som kunde. Å analysere dine behov og ønsker, og videre utforme en designidé som passer til din personlige stil og hjem.

Materialvalg

Jeg setter sammen et forslag som viser den helhetlige sammensettingen av gulv, fargepalett, dør/vindu, fliser og andre materialer.

Møbelplan

For meg er det viktig å skape en helhet for ditt hjem og skape en funksjonell planløsning som du som kunde er fornøyd med. Både med tanke på inndelinger av rom og plassering av møbler.

Arealutnyttelse / 2D

Jeg er opptatt av å se ulike løsninger og skape funksjonell utforming og bedre arealutnyttelse for kunden. Dette vises i en oversiktlig 2D-planskisse.

Belysningsplan

God belysning i boligen er alfa omega og viktig å tenke på når man enten pusser opp eller bygger nybygg. Jeg bistår med å foreslå ulike løsninger til allmenlys, stemning- og funksjonellbelysning og fremviser dette i en 2D-planskisse.

Tegning i 3D (Archicad og SkyHome)

Fremvisning visuelt i 3D gir deg som kunde en følelse av sammensetingen av materialkombinasjoner, belysning og møblement. Å se den totale helheten gir en trygghet på at valgene er riktige.

Innkjøpsliste & Personal Shopper

Jeg kan utforme og komme med spesifikt forslag til møblement og interiørartikler som er formet etter ditt behov, ønsker og budsjett. Innkjøpsliste er utformet med leverandør/butikk og priser.

Veiledning før boligsalg

Om du har planer om å selge boligen din så stiller jeg gjerne opp for å gi deg konkrete råd om hva du kan gjøre av endringer i boligen, styling og veiledning før fotografering og visning.

Ta direkte kontakt

Bor du i Trondheim og omegn så kan vi gjerne avtale et møte og jeg kan komme på befaring. Ønsker du veiledning over nett, så kan vi enten ta det over e-post eller via Skype/Teams/Zoom.