Jeg tilbyr Instagramkurs til dere

Jeg tilbyr Instagramkurs for små og store bedrifter i Trondheim og omegn. Enten om dere er helt ny på Instagram, mer erfaren, eller bare trenger litt mer kunnskap og motivasjon for å drive bedriftskontoen videre – så vil jeg gjerne bidra med min kunnskap!

Jeg har drevet mine Instagramkontoer @hvitelinjer og @white.interior1 helt siden starten av 2015 og jeg er per nå en av Norges største Interiør-instagrammere med over 800.000 følgere til sammen. Opp gjennom årene så har jeg opparbeidet meg en god del erfaring på feltet.

I tillegg så har jeg drevet diverse bedriftskontoer over lengre tid. Jeg vet hva som kreves av aktivitet og hva en bedrift bør gjøre for å nå ut i sosiale medier. Jeg kan bistå med tips og råd om hvordan dere kan promotere bedriften via betalt markedsføring på Instagram og Facebook – ved å tilspisse annonsene deres spesifikt til målgruppen.

Jeg tilpasser kursene etter bransje og hvor erfaren dere er på Instagram fra tidligere. Kurset går over 2 dager og varer 2,5 time hver gang.

Kontakt meg