Hei dere! Håper dere har hatt en fin sommer med masse sol og avslapping. Vi har tilbringt ferien i hjemlige trakter og kost oss masse med familien. Vi har hatt «typisk» Norges-sommer og har blant annet vært på hytta, badet, fisket, gått i fjellet, spist masse god mat og slappet fullstendig av. Akkurat slik en ferie burde være 🙂
Før ferien la jeg ut noen bilder på Instagram av det nye rommet til junior, så da passer det fint å vise de her på bloggen også. Først to bilder av hvordan det så ut før:


Som du ser – mørkt og trist. Gulvbelegg på gulvet, «gulne»-vegger og mørke tre-lister og vinduskarmer. Vi har lagt nytt gulv og malt vegger, lister og karmer hvit. Egentlig en simpel jobb som utgjør en kjempe stor forandring.
barnerom - hvitelinjer

Veggfarge på barnerom

Veggen er malt med ekstra-matt maling fra Nordsjø. Du finner fargekode her – Glowing Paris. Jeg er så fornøyd med fargen! Den er anonym og dus, men samtidig gir den mye stemning til rommet. De andre veggene er malt med klassisk hvit. Gulvet er Polar Ask fra Bery Alloc og kan blant annet kjøpes hos Byggmakker Tiller.
barnerom - hvitelinjer

String-hylle

Jeg kunne hatt String-hyller i alle rom i hele huset. Mer solide og tidløse hyller skal du lete lenge etter!
barnerom - hvitelinjer

Picturewall

Bilde-kombinasjonen er noe jeg er spesielt fornøyd med på rommet. De tre figurene er fra Glimre Design og i midten er fødselstavlen til junior. Jeg har skrevet et innlegg om flinke Stine bak Glimre Design tidligere; Come Buzzing me .
barnerom - hvitelinjer
Som du ser så har jeg kun tatt bilde av ene siden av rommet. Årsaken er at vi solgte kommoden vi hadde på den andre veggen, og alle klærne til junior lå i en stor haug på andre siden når jeg tok bilder ? Det første vi gjorde når vi kom hjem fra ferie var å dra på IKEA for å kjøpe ny ? Den er montert nå (og ble kjempe stilig!), men jeg har ikke rukket å ta bilder ennå. Det er ikke lenge til vi må bytte ut sprinkelsengen med juniorseng heller, så jeg får heller lage et nytt innlegg om barnerommet igjen om ikke så lenge ☺️
Hva synes dere? ☺️